Luchtbehandeling

In de luchtbehandeling wordt veel asfalt, beton, staal en hout gebruikt, maar ook kunststof producten zijn niet meer weg te denken in deze sector. Door het relatief lichte gewicht en de duurzame kenmerken is kunststof uitermate geschikt.

Producten voor deze branche

LUCHTFILTERS

LUCHTRENIGINGS KASTEN

LUCHTKANALEN

Transitie naar kunststof

De luchtbehandelingsbranche kent een grote diversiteit aan klanten, waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt. Er vindt een transitie plaats van beton en staal naar kunststof. Kemeling Kunststoffen heeft veel ervaring in het produceren van vaker voorkomende kunststof producten, zoals grond- en buitenwatermeterputten op maat.

Kennis van luchtbehandeling

Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld beton en staal. Daarbij tonen we veel initiatief en creativiteit. We durven risico’s aan te gaan doordat wij het engineering- en productieproces in eigen hand hebben. 

 

Kemeling Kunststoffen als partner

Een trend in de luchtbehandelingssector is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken bij een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging2
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging3
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging4
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging5
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging6
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging7

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden