De organisatie

Kemeling Kunststoffen is de expert in kunststof constructiewerk zoals tanks, bakken, putten, kisten, kasten, dosering, waterbehandeling en uiteenlopende innovaties. Sinds 1976 ontwikkelen, produceren en leveren we innovatieve kunststof producten als duurzaam alternatief.

Wat ooit begon met het opvangen, opslaan en opbergen van zowel vloeibare als vaste stoffen, is uitgegroeid tot een toonaangevende innovatieve organisatie voor uiteenlopende kunststof innovaties. U herkent onze producten aan hun lange levensduur en hoge kwaliteitsstandaard door certificering conform ISO 9001, DVS-las en KIWA keur.

Door onze jarenlange ervaring binnen verschillende branches, bieden we naast ons standaard assortiment ook opmaatgemaakte kunststof toepassingen voor onze opdrachtgevers. Bij de ontwikkeling van onze producten tonen wij veel initiatief en vindingrijkheid. Doordat we het engineering- en productieproces in eigen beheer hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om het beste mogelijke product te realiseren voor de eindgebruiker. 

Kemeling Kunststoffen is geen standaard leverancier, maar een partner voor onze opdrachtgevers. Wij worden graag in een vroeg stadium bij een project betrokken, om zo onze kennis, inzicht en ervaring van kunststof om te zetten in optimaal resultaat.

  Missie

Kemeling wil met de productie van kunststof bijdragen aan de transitie naar een duurzame wereld. Samen met onze klanten kunnen we deze stap zetten, door kunststof in te zetten als alternatief voor traditionele materialen met een korte levensduur.

Wij zijn klaar om jou te helpen met die verandering, samen met ons jonge en professionele team, met materialen van de hoogste kwaliteit en met meer dan veertig jaar aan ervaring.

Let’s make the transition.

Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere wereld. Alleen samen kunnen we deze transitie maken. Kunststof heeft een vele malen langere levensduur dan traditionele materialen zoals beton, aluminium, staal of polyester. Door kunststof in te zetten als alternatief voor deze materialen, maken we de wereld samen duurzamer.

Door haar veelzijdigheid is kunststof altijd inzetbaar als duurzaam alternatief. Bij Kemeling Kunststoffen gaan we geen uitdaging aan de weg en werken we met een professioneel en innovatief team aan nieuwe toepassingen van kunststof. Kemeling helpt u graag om de transitie – volledig of hybride – aan te gaan. Laten we samen de stap maken!


  Visie

Om onze missie te verwezenlijken willen wij ons steeds verder ontwikkelen als kennispartner, totaalproducent en leverancier van producten van de hoogste kwaliteit.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en medewerkers enthousiast zijn over onze producten. Hierbij is een solide financiële basis het uitgangspunt voor verdere maatschappelijke en bedrijfsmatige investeringen, innovatie en groei.

Kemeling 135
Kemeling 072
IMG 3767
Kemeling 164
Kemeling 156
Kemeling 196
Kemeling 174
IMG 1206
Kemeling 144
Kemeling 123

Medewerkers

Een bedrijf met een menselijk gezicht
Een bedrijf bestaat bij de gratie van producten, systemen en installaties. Maar een bedrijf bestaat vooral bij de gratie van mensen. Gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers, die elke dag investeren in producten van de allerbeste kwaliteit. Daarom is er veel aandacht voor ondernemen met een menselijke maat. De medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Die aandacht betaalt zich uit in een enthousiast team van mensen. Mensen die het maken bij Kemeling!        100 0014
20120814 131700
JW en robert
Scan00071
Scan00091
Kemeling 1
P1010882
jw 2

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kunststof producten? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.