(afval) waterbehandeling

In de waterbehandelingsindustrie is kunststof niet meer weg te denken. Door de uitstekende chemische eigenschappen is kunststof een van de meest gebruikte materialen in deze branche.

Producten voor deze branche

WATERBEHANDELING

AQUACULTUUR

kiwa-gecertificeerd

Voor waterzuiveringsinstallaties is het verplicht om bij het gebruik van chemicaliën een gecertificeerde installateur in te schakelen. Doordat Kemeling Kunststoffen een kiwa-gecertificeerd tankbouwer is, zijn wij leverancier/producent van kunststof producten voor deze installateurs. Wij denken graag met onze klanten mee om het optimale resultaat voor het project te behalen.

 

Kennis van (Afval) waterbehandeling

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten voor de waterbehandelingsindustrie. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. We zijn op de hoogte van de hedendaagse wet- en regelgeving en kunnen met klanten meedenken over het gebruik van gecertificeerde kunststof producten voor de specifieke toepassing van de eindgebruiker.

Kemeling Kunststoffen als partner

Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

waterbehandelingsbranche 002
P1000428
IMG 5452

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden