carrosseriebouw

In de carrosseriebouw zijn er veel mogelijkheden voor kunststof toepassingen. Het lichte gewicht in combinatie met uv-resistentie, de biologische eigenschappen en het duurzame karakter zijn grote voordelen van het materiaal. In deze branche vinden op dit moment veel ontwikkelingen plaats en de producenten van kunststof halffabricaten werken daaraan mee.

producten voor deze branche

Ventilatieluiken

Gereedschapskisten

nieuwe mogelijkheden voor carrosseriebouw

Bedrijven in de carrosseriebouw zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden van kunststof producten: van een lichtgewicht ventilatierooster voor koeltrailers tot een complete opbouw voor de opruimwagens van een gemeente. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen of het gebruik van kunststof in een specifieke toepassing mogelijk is. Zo produceren wij al sinds jaren de (demi)watertanks voor de glaswasbranche volledig op maat.

alternatieve oplossingen

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten in de carrosseriebouw. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof daar mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld staal. Daarbij tonen we veel initiatief en creativiteit. We durven risico’s aan te gaan doordat wij het engineering- en productieproces in eigen hand hebben. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het produceren van de min of meer standaard producten die u hierboven vindt.

 

Kemeling Kunststoffen als partner

Een trend in de carrosseriebouw is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

ef8d9d27 8cde 4a53 8b9d 79d38e1f03d6 original
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel2
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel3
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel4
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Post NL
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw
20190613 164533

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden