Chemie

In de chemiesector wordt veel asfalt, beton, staal en hout gebruikt. Toch zijn ook kunststof producten zijn niet meer weg te denken in deze branche. Door het relatief lichte gewicht en de duurzame kenmerken is kunststof uitermate geschikt voor zowel luchtbehandeling, als voor gecertificeerde tanks of opvangbakken.

Producten voor deze branche

LUCHTFILTERS

LUCHTREINIGINGSKASTEN

LUCHTKANALEN

GECERTIFICEERDE TANKS

OPVANGBAK OP MAAT

POMP- EN VULKASTEN

Transitie naar kunststof

De chemische sector kent een grote diversiteit aan klanten, waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt. Er vindt een transitie plaats van beton en staal naar kunststof. Kemeling Kunststoffen heeft veel ervaring in het produceren van vaker voorkomende kunststof producten, zoals opvangbakken, gecertificeerde tanks of luchtreinigingskasten op maat.

Kennis van DE CHEMISCHE INDUSTRIE

Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld beton en staal. Daarbij tonen we veel initiatief en creativiteit. We durven risico’s aan te gaan doordat wij het engineering- en productieproces in eigen hand hebben. 

 

Kemeling Kunststoffen als partner

Een trend in de chemische sector is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken bij een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging4
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging3
Kemeling Kunststoffen Luchtbehandeling reiniging5
IMG 1509
2
DSCI0864

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden