innovatie

Kemeling Kunststoffen loopt voorop als het gaat om kunststof innovaties. Ons professionele team toont veel initiatief en vindingrijkheid, wat terug te zien is in onze opmaatgemaakte producten. Doordat we zowel het engineering- als productieproces in eigen hand hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om nieuwe toepassingen en innovaties van kunststof te realiseren.

De mogelijkheden van kunststof zijn eindeloos. Sinds onze oprichting in 1976 hebben we vele innovaties ontwikkelt. Enkele voorbeelden van de recente innovaties naast ons standaard assortiment zijn kunststoffen strandhuisjes, sloepen en de Spacelifter ©.

Producten voor deze branche

TRANSITIE NAAR KUNSTSTOF

Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere wereld. Alleen samen kunnen we deze transitie maken. Kunststof heeft een vele malen langere levensduur dan traditionele materialen zoals beton, aluminium, staal of polyester. Door kunststof in te zetten als alternatief voor deze materialen, maken we de wereld samen duurzamer.

Door haar veelzijdigheid is kunststof altijd inzetbaar als duurzaam alternatief. Bij Kemeling Kunststoffen gaan we geen uitdaging aan de weg en werken we met een professioneel en innovatief team aan nieuwe toepassingen van kunststof. Kemeling helpt u graag om de transitie – volledig of hybride – aan te gaan. Laten we samen de stap maken!
 

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Als innovator op het gebied van kunststof zetten wij graag onze kennis, ervaring en inzichten voor uw project in. Geen uitdaging gaan we uit de weg om een optimaal resultaat voor de eindgebruiker te realiseren.

IMG 7627
IMG 3889
image1
image5
Spacelifter met elektrische fietsen

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden