Land- en tuinbouw 

Kemeling is in 1976 in het hart van het Westland opgericht om de groeiende vraag naar kunststof producten te vervullen. Met ruim 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten voor de land- en tuinbouw zijn wij een professionele partner voor de installateurs in deze branche.

 

alTernatieve oplossingen

Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons vandaag de dag dé specialist in kunststof producten noemen. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld staal en beton. Daarbij tonen we veel initiatief en creativiteit. We durven risico’s aan te gaan doordat wij het engineering- en productieproces in eigen hand hebben. Daarnaast hebben wij diverse standaard producten waarmee wij inspelen op wensen van onze eindgebruikers.

 

Producten uit deze branche

ook voor maatwerk

Kemeling Kunststoffen heeft door de jaren heen veel producten geleverd aan tuinbouwinstallateurs, die deze gebruiken in projecten over de gehele wereld. Door deze intensieve samenwerking hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de toepassing en productie van kunststof producten. Het kan hierbij gaan om standaard artikelen, zoals de bekende A- en B-bakken, maar ook om producten op maat. Daarbij zetten wij de eisen en wensen van de eindgebruiker om in een innovatief product.

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken bij een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden