Maritiem

In de scheeps- en jachtbouw is kunststof vandaag de dag niet meer weg te denken. Schepen worden volledig geproduceerd uit high-tech kunststof materialen, die de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. 

Producten voor deze branche

ACCUBAKKEN

OPBERGKISTEN

nieuwe toepassingen voor Scheeps- en Jachtbouw

Binnen de scheeps- en jachtbouw wordt continu gezocht naar nieuwe toepassingen van kunststof. Wij denken graag met onze klanten mee om te bepalen of bijvoorbeeld het gebruik van kunststof tanks in een specifieke toepassing mogelijk is. Zo produceren wij al jarenlang vuilwatertanks, brandstoftanks en watertanks op maat voor onze klanten.

Kennis van Scheeps- en Jachtbouw

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten voor de scheeps- en jachtbouwbranche. Wij bieden onze klanten de benodigde kennis en ervaring om het gebruik van kunststof mogelijk te maken. Wij bieden alternatieve oplossingen voor bijvoorbeeld staal. Daarbij tonen we veel initiatief en creativiteit. We durven risico’s aan te gaan doordat wij het engineering- en productieproces in eigen hand hebben. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het produceren van de min of meer standaard producten die u hierboven vindt.

Kemeling Kunststoffen als partner

Een trend in de scheep- en jachtbouwbranche is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project, om zo het optimale rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, inzicht en ervaring in kunststof stellen we graag beschikbaar voor uw project!

Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks6
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks4
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks2
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks3
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks7
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks5

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden