Maritiem

Kunststof is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de internationale scheeps- en jachtbouw is. Schepen en luxe jachten worden volledig geproduceerd uit high-tech kunststof materialen, die de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. 

Producten voor deze branche

Kunststof INNOVATIES VOOR SCHEEPS- EN JACHTBOUW

Drinkwatertanks, brandstoftanks, afvalwatertanks. Allen voorbeelden van nieuwe toepassingen van kunststof binnen de scheepsbouw waar wij veel ervaring mee hebben. Voor zowel schepen als luxe jachten ontwikkelen we continue kunststof innovaties, samen met onze opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring binnen de branche, zijn we in staat om kunststof steeds weer succesvol in te zetten voor nieuwe duurzame, maritieme oplossingen.

KENNIS VAN SCHEEPS- EN JACHTBOUW

Kemeling Kunstoffen heeft veel ervaring en kennis op maritiem gebied. Jarenlang ontwikkelen, produceren en leveren we van kunststof producten voor de scheeps- en jachtbouw.

We zetten onze kennis van de branche in om duurzaamheidsslagen te maken, bijvoorbeeld door kunststof in te zetten als duurzaam alternatief voor staal. Daarbij tonen we veel initiatief en vindingrijkheid, met opmaatgemaakte producten voor onze opdrachtgevers. Doordat we het engineering- en productieproces in eigen hand hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om het beste mogelijke product te maken voor de eindgebruiker.

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Een trend in de scheep- en jachtbouwbranche is de samenwerking in de keten. Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken in een project, om zo het optimale resultaat voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te behalen. Onze kennis, ervaring en inzichten van kunststof stellen we hiervoor graag beschikbaar!

Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks6
IMG 0787
IMG 0182 002
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks3
Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks7
IMG 0748 002

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden