transport

De transportsector is continue aan het verduurzamen. Het duurzame karakter van kunststof kan hier een hoofdrol in spelen. De inzet van lichtgewicht én UV-resistent kunststof zijn van grote, positieve impact voor de transportsector.

producten voor deze branche

Kunststof innovaties VOOR TRANSPORT

Transporteurs en distributeurs zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden om te verduurzamen. Inzet van duurzaam kunststof materiaal kan een grote rol spelen bij duurzaam transport. Denk aan het gebruik van een kunststof accubak ten behoeve van lekkend accuzuur of aan een complete kunststof opbouw voor bestelwagens. Onze innovaties zijn compleet te ontwikkelen naar de specifieke wensen van onze opdrachtgevers of de eindgebruiker.

ALTERNATIEVE OPLOSSINGEN

Kemeling Kunststoffen heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten in de transport, distributie en carrosseriebouw. Door deze ervaring en kennis binnen deze branche kunnen onze klanten goed adviseren en ondersteunen bij de transitie van traditionele materialen naar kunststof binnen hun organisatie. Kunststof is uitermate geschikt als duurzaam alternatief voor staal, een materiaal met korte levensduur wat veelal gebruikt wordt in de branche.

Uiteraard realiseren we onze producten op maat, naar de wensen van onze opdrachtgever. Bij de ontwikkeling van onze producten tonen wij veel initiatief en vindingrijkheid. Doordat we het engineering- en productieproces in eigen hand hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om het beste mogelijke product te maken voor de eindgebruiker. 

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Om het rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te verhogen, worden wij graag in een vroeg stadium betrokken bij een project. Op die manier kunnen wij onze kennis, inzicht en ervaring van kunststof omzetten in optimaal resultaat voor de eindgebruiker!

ef8d9d27 8cde 4a53 8b9d 79d38e1f03d6 original
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel
IMG 9822 kopie
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel3
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel4
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Post NL
a2e4415c ffad 48e3 a493 1743fa9f5010
20190613 164533

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden