Een duurzame en gezonde generatie

De wereld van de horti tech

Kemeling Kunststoffen is in 1976 in het hart van het Westland opgericht. Dat het bedrijf juist in deze tuinbouwgemeente ontstond is geen toeval. Oprichter Dick Kemeling richtte het bedrijf hier op naar aanleiding van de groeiende vraag naar kunststof producten voor kwekers. Met ruim 45 jaar ervaring met kunststof voor landbouw en tuinbouw zijn wij nu een professionele partner voor de installateurs in deze branche en weten we als geen ander wat belangrijk is voor de eindgebruiker. 

 

Kunststof als alTernatief voor tuinbouw

Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons vandaag de dag dé specialist in kunststof producten noemen. Wij bieden een duurzaam alternatief voor traditionele materialen zoals staal en beton met een breed assortiment aan kunststof tuinbouw producten. Daarbij tonen we veel initiatief en vindingrijkheid, met opmaatgemaakte producten voor onze opdrachtgevers. Doordat we het engineering- en productieproces in eigen hand hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om het beste mogelijke product te realiseren voor de eindgebruiker.

 

Producten uit deze wereld

MAATWERK INNOVATIES VOOR TUINBOUW

Kemeling Kunststoffen heeft door de jaren heen veel producten geleverd voor de wereldwijde high-tech tuinbouw. Door onze intensieve samenwerking met tuinbouwinstallateurs hebben wij een schat aan kennis en ervaring over de toepassing en productie van kunststof producten. Naast de welbekende A- en B-bakken voor water en meststoffen in de tuinbouw, gaat Kemeling uitdagende maatwerkprojecten niet uit de weg. De wensen en eisen van de eindgebruiker vormen de leidraad voor een op maat gemaakte innovatie.

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Om het rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te verhogen, worden wij graag in een vroeg stadium betrokken bij een project. Op die manier kunnen wij onze kennis, inzicht en ervaring van kunststof omzetten in optimaal resultaat voor de eindgebruiker!

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden