let's make the transition

Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere wereld. Alleen samen kunnen we deze transitie maken. Kunststof heeft een vele malen langere levensduur dan traditionele materialen zoals beton, aluminium, staal of polyester. Door kunststof voor specifieke doeleinden in te zetten als alternatief voor deze materialen, maken we de wereld samen duurzamer.

Door haar veelzijdigheid is kunststof vaak inzetbaar als duurzaam alternatief. Bij Kemeling Kunststoffen gaan we geen uitdaging aan de weg en werken we met een professioneel en innovatief team aan nieuwe toepassingen van kunststof. Kemeling helpt u graag om de transitie – volledig of hybride – aan te gaan. Laten we samen de stap maken!

Onderstaand een aantal succesvolle transities die Kemeling heeft mogen verzorgen. Is uw project de volgende transitie?

Lets make the transtition Kemeling Kunststoffen Buitenwatermeterput4

Beton naar kunststof

Als lichtgewicht materiaal is kunststof vaak een goed alternatief op het zware materiaal beton. Door in plaats van beton, HDPE kunststof te gebruiken in bijvoorbeeld buitenwatermeterputten.

Lees verder

Lets make the transiton Kemeling Kunststoffen Carrosserieopbouw7

Aluminium naar kunststof

Kunststof kan een zeer duurzaam alternatief zijn voor aluminium. De levensduur is vele malen hoger en daarnaast makkelijker én veiliger in gebruik.

Lees verder

IMG 3159

Staal naar kunststof

Daar waar staal en RVS beperkt is in ontwerpmogelijkheden, biedt kunststof oneindig veel maatwerkoplossingen. In veel gevallen kan kunststof dus een goed alternatief bieden voor staal.

Lees verder

Lets make the transition Kemeling Kunststoffen AaBeeMix bakken2

Polyester naar kunststof

Vroeger maakten wij onze AaBeemix-bakken voor meststoffen in de tuinbouw van polyester. Door over te stappen op kunststof is meer maatwerk mogelijk.

Lees verder

image1 2

Hout naar kunststof

Hoewel hout een duurzaam imago heeft, heeft het veel onderhoud nodig om de levensduur op peil te houden. Met kunststof kunnen wij onderhoudsvrij een levensduur van minimaal 20 jaar garanderen! 

Lees verder

20211108 100332 HDR

Hybride oPLOSSING

In specifieke gevallen passen onze engineers een hybride oplossing toe, waarbij ons kunststof traditionele materialen versterkt. The best of both worlds.

Lees verder

 

meer weten over de transitie naar kunststof? Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie.

 

* verplichte velden