LATEN WE HET SAMEN DOEN

Vervanging van traditionele materialen door kunststof: zo maken we samen de wereld duurzamer. Wij willen u helpen om deze transitie te maken, volledig of hybride. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met kunststof. En dat is meer dan u denkt! Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere wereld. Met de transitie naar kunststof kunnen wij daaraan bijdragen. 

Onderstaand een aantal voorbeeld projecten waar we de transitie succesvol verzorgt hebben.

Lets make the transtition Kemeling Kunststoffen Buitenwatermeterput4

Beton naar kunststof

Wij produceren onder meer buitenwatermeterputten. Deze putten werden oorspronkelijk van beton gemaakt. Dit heeft als nadeel dat dit relatief zwaar is en moeilijk te verplaatsen.  

Lees verder

Lets make the transiton Kemeling Kunststoffen Carrosserieopbouw7

Aluminium naar kunststof

Aluminium is geschikt voor vele toepassingen, maar is niet altijd even duurzaam. Het bedrijf Ecotrommel wilde graag overstappen naar een duurzamer alternatief. 

Lees verder

Maattank

Staal naar kunststof

RVS wordt voor vele toepassingen gebruikt. Zo ook door een klant die maatwerk drinkwatertanks nodig had. Deze klant wilde graag overstappen op kunststof.

Lees verder

Lets make the transition Kemeling Kunststoffen AaBeeMix bakken2

Polyester naar kunststof

Oorspronkelijk produceerden wij onze producten met polyester. Met dank aan de technologische ontwikkelingen rondom kunststoffen zijn er vele nieuwe mogelijkheden ontstaan. 

Lees verder

image1 2

Hout naar kunststof

Strandhuisjes werden vroeger van hout gemaakt en verduurzaamd met verf. Door het gebruik van kunststof constructiepanelen hebben deze strandhuisjes nu geen onderhoud meer nodig. 

Lees verder

image

Hybride oPLOSSING

Hybride oplossingen zijn vaak een prima alternatief. Zo ook voor onze klant die om maatwerk drinkwatertanks vroeg. Deze tanks werden voorheen van RVS gemaakt en een transitie naar kunststof was gewenst.

Lees verder

 

meer weten over de transitie naar kunststof? Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat hier uw gegevens achter en u ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een reactie.

 

* verplichte velden