Onderweg naar de toekomst

De wereld van mobility


carrosseriebouw

De transportsector is continue aan het verduurzamen. Het duurzame karakter van kunststof kan hier een hoofdrol in spelen. De inzet van lichtgewicht én UV-resistent kunststof zijn van grote, positieve impact voor de transportsector.


Maritiem

Kunststof is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de internationale scheeps- en jachtbouw is. Schepen en luxe jachten worden volledig geproduceerd uit high-tech kunststof materialen, die de meest extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. 


Opbergsystemen

Onze kunststof accubakken zijn uitstekend bestand tegen accuzuur, waterdicht, solide en erg licht van gewicht. Een ideale oplossing om uw product te beschermen tegen water, vuil en schuiven. 


behuizingen

Kemeling Kunststoffen loopt voorop als het gaat om kunststof innovaties. Ons professionele team toont veel initiatief en vindingrijkheid, wat terug te zien is in onze opmaatgemaakte producten. Doordat we zowel het engineering- als productieproces in eigen hand hebben, durven we buiten de gebaande paden te treden en risico’s te nemen om nieuwe toepassingen en innovaties van kunststof te realiseren.

De mogelijkheden van kunststof zijn eindeloos. Sinds onze oprichting in 1976 hebben we vele innovaties ontwikkelt. Enkele voorbeelden van de recente innovaties naast ons standaard assortiment zijn kunststoffen strandhuisjes, sloepen en de Spacelifter ©.

Producten voor deze wereld

Kemeling Kunststoffen Maritiem boottanks
IMG 0787
IMG 9822 kopie
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Post NL
Kemeling Kunststoffen Carrosseriebouw Ecotrommel2
IMG 8366 0021
IMG 7537

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden