Een veilige omgeving

De wereld van fire tech

Kemeling Kunststoffen werkt nauw samen met verschillende brandveiligheidsinstallateurs om de benodigde kunststof tanks voor brandbestrijding zoals sprinklerinstallaties of blussystemen te ontwikkelen, te produceren en af te leveren.

Producten voor deze wereld

THUIS IN BRANDBESTRIJDING

Kemeling Kunststoffen heeft jarenlange ervaring en kennis van de inzet kunststoffen tanks voor brandbestrijdingsinstallaties. Doordat we nauw samenwerken met verschillende brandveiligheidsinstallateurs zijn we goed bekend binnen diverse branches. Zo worden onze brandbestrijding-tanks ingezet in de sectoren zorg, industrie, logistiek en petrochemie.

Kemeling is vanzelfsprekend op de hoogte van de actuele, internationale wet- en regelgeving voor brandbestrijding binnen deze branches. Hierdoor zijn we in staat om onze opdrachtgevers uitstekend te ondersteunen en adviseren bij het ontwerp, de engineering, de installatie en het onderhoud van kunststof tanks voor blussystemen en sprinklerinstallaties.

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Ons doel is om in samenwerking met de installateur het optimale resultaat voor de eindgebruiker te behalen. Door ons Kemeling Kunststoffen vroeg bij uw project te betrekken, kunnen we onze kennis en ervaring inzetten voor een optimaal resultaat van de installatie.

Kemeling Kunststoffen brandpreventie brandpreventietanks6
Kemeling Kunststoffen brandpreventie brandpreventietanks4
Kemeling Kunststoffen brandpreventie brandpreventietanks3
4 A 2 erin
Kemeling Kunststoffen brandpreventie brandpreventietanks5
Kemeling Kunststoffen brandpreventietanks
Schuimtank
Kemeling Kunststoffen brandpreventie brandpreventietanks7

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden