Optimaal watergebruik in de keten

de wereld van water tech

Kunststof is niet meer weg te denken in de waterbehandelingsindustrie. Door de uitstekende chemische eigenschappen is kunststof een van de meest gebruikte materialen in deze branche.

Producten voor deze wereld

KIWA-GECERTIFICEERD TANKBOUWER

Voor waterzuiveringsinstallaties is het verplicht om bij het gebruik van chemicaliën een gecertificeerde installateur in te schakelen. Als kiwa-gecertificeerd tankbouwer, is Kemeling trotse leverancier en producent van kunststof producten voor waterzuiveringsinstallateurs. Wij denken graag met onze klanten mee om het optimale resultaat voor het project te behalen. 

KENNIS VAN WATERBEHANDELING

Kemeling heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van kunststof producten voor de waterbehandelingsindustrie. Deze jarenlange kennis en ervaring zetten we in om het gebruik van kunststof succesvol in te zetten voor waterzuivering. We zijn op de hoogte van de hedendaagse wet- en regelgeving en kunnen met opdrachtgevers meedenken over het gebruik van gecertificeerde kunststof producten voor de specifieke toepassing van de eindgebruiker.

KEMELING KUNSTSTOFFEN ALS PARTNER

Om het rendement voor onze opdrachtgever en de eindgebruiker te verhogen, worden wij graag in een vroeg stadium betrokken bij een project. Op die manier kunnen wij onze kennis, inzicht en ervaring van kunststof omzetten in optimaal resultaat voor de eindgebruiker!

Buitenwatermeterput Copy
shutterstock 520332559
braintoss 2023 06 12 10 45 33 image
IMG 0781
shutterstock 579689026

HEEFT U EEN VRAAG? WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* verplichte velden