De organisatie

Kemeling Kunststoffen is een specialist in oplossingen voor het opvangen, opslaan en opbergen van vloeibare en vaste stoffen en materialen, thuis in meerdere branches. Ons belangrijkste doel is al ruim 43 jaar het ontwikkelen en produceren van standaard- en maatwerk kunststofproducten. Certificering conform ISO 9001, DVS-las en KIWA keur waarborgt de kwaliteit. U herkent onze oplossingen aan hun lange levensduur. Kemeling heeft deze positie bereikt doordat ze haar producten en diensten continu optimaliseert en luistert naar de wensen van de klant. Belangrijkste werkgebied van Kemeling is de tuinbouwsector. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in levering in diverse markten zoals (afval)waterbehandeling, brandpreventie, carrosseriebouw, machinebouw.

  Missie

Kemeling wil met de productie van kunststof producten bijdragen aan de transitie naar duurzaamheid. Hiermee bedoelen we, dat we bedrijven willen helpen om duurzamer te worden.

Verandering
Dit is het moment. Dit is het moment voor verandering. Niet alleen verandering voor jezelf, maar een verandering voor de wereld. Voor de toekomst. Voor onze kinderen. Verras jezelf. Verander je manier van doen. Verander je manier van denken. Durf uit je comfortzone te stappen. Van traditioneel, naar toekomstbestendig. Van denken aan de korte termijn, naar denken aan de lange termijn.

Duurzaamheid
Wij geloven dat duurzaamheid de sleutel is. De opening naar die nieuwe wereld. Door betere materialen. Duurzame materialen. Materialen die langer meegaan. Materialen die onderdeel zijn van de kringloop van de wereld.

Samenwerken
Wij willen het samen doen. Laten we nieuwe deuren openen. Want alleen als we samenwerken, kunnen we meer bereiken. Met een jong en professioneel team, met materialen van de hoogste kwaliteit, met meer dan veertig jaar aan ervaring. Wij zijn klaar om jou te helpen met die verandering. Wij willen werken aan die toekomst. Samen voor een duurzame wereld.

Let’s make the transition.


  Visie

Om onze missie te verwezenlijken willen wij ons steeds verder ontwikkelen als kennisdrager en totaalproducent en leverancier van kunststof opberg, opvang en opslag systemen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten, partners en medewerkers enthousiast zijn over onze producten. Hierbij is een solide financiële basis het uitgangspunt voor verdere maatschappelijke en bedrijfsmatige investeringen, innovatie en groei.

pand Kemeling
IMG 0337
IMG 4569
IMG 7861
DSC01456
IMG 4560
IMG 7924
IMG 7900

Medewerkers

Een bedrijf met een menselijk gezicht
Een bedrijf bestaat bij de gratie van producten, systemen en installaties. Maar een bedrijf bestaat vooral bij de gratie van mensen. Gemotiveerde, betrokken en deskundige medewerkers, die elke dag investeren in producten van de allerbeste kwaliteit. Daarom is er veel aandacht voor ondernemen met een menselijke maat. De medewerkers krijgen alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Die aandacht betaalt zich uit in een enthousiast team van mensen. Mensen die het maken bij Kemeling!        100 0014
20120814 131700
JW en robert
Scan00071
Scan00091
Kemeling 1
P1010882
Scan0006
IMG 4657
IMG 4571

Heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kunststof producten? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op.